Skip links

Content is king!

Contentcreatie

Content is het geheel aan tekst en beeld dat jij gebruikt om iets te vertellen. Dit heeft allang niet meer de doelstelling om alleen te laten zien hoe goed en geweldig je bent. Het gaat tegenwoordig om het ‘verdienen van aandacht’, het vertellen van jouw verhaal… En daarbij zijn een goede contentstrategie en een consistent foto- en filmbeleid minstens zo belangrijk.

Het hart van contentstrategie is storytelling. Jouw verhaal is de basis en zorgt ervoor dat je de aandacht van je doelgroep krijgt. Een corporate story geeft betekenis aan de visie, missie, kernwaarden en strategie, maar voegt daar ook emotie aan toe. Een corporate stort is authentiek en geloofwaardig.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Komen de letters bij jou ook niet zomaar uit lucht vallen? Ik kan je helpen om jouw verhaal kort en krachtig op papier te zetten. Vervolgens gaan we samen op zoek naar de juiste mix van online en offline communicatiemiddelen die bij jou en jouw organisatie past. Ik maak gebruik van een groot netwerk van professionals op het gebied van film, fotografie, vloggen, grafisch ontwerpen, websites bouwen en drukwerk. En als jij het fijn vindt, coördineer ik het gehele project.

Terug naar diensten

Laten we snel een praatje maken!

Contact