Skip links

Drakenboot Festival Tilburg

Dit is werkelijk het leukste evenement van Tilburg en omstreken. Iedere 2e zondag in september barst namelijk de strijd los tussen verschillende teams die het in drakenboten tegen elkaar opnemen. Ik was dan ook enorm vereerd toen ik werd gevraagd om als communicatiemanager van dit evenement op te treden.

Wat dat precies inhoudt? Eigenlijk alles wat met communicatie rondom dit evenement te maken heeft, neem ik voor mijn rekening: persberichten schrijven en versturen, de social mediakanalen beheren, optreden als persvoorlichter tijdens het evenement, contacten onderhouden met de grafisch ontwerper, het bestellen van drukwerk, commerciële uitingen bedenken, het redigeren van brieven, het beheren van de website en nog veel meer!

Wat zegt de organisatie over mijn inzet?

Organisator Bart Peters: “Tanja verzorgt met Praat! de gehele communicatie voor het Piushaven Drakenboot Festival. Of het nu gaat om het schrijven van teksten voor onze website, het maken van persberichten of het briefen van fotograaf en filmer, ze doet het allemaal met evenveel passie, enthousiasme en gedrevenheid. Ze zet ons evenement op een professionele wijze in de markt!”