Skip links

Jobcoaching

Waarom word ik nooit uitgenodigd voor een gesprek?

Jobcoaching particulier

Wist je dat er vaak meer dan 300 reacties komen op een toffe vacature? Maar krijg jij afwijzing na afwijzing? Begrijp je niet waarom je niet op gesprek mag komen en ben je daardoor de moed een beetje verloren? Ik kan je helpen! Want al trekt de arbeidsmarkt aan, het is nog steeds een kwestie van een goed CV en een krachtige brief om op te vallen tussen de berg aan reacties.

Ik kan je helpen bij het opstellen van een eigentijds CV en dito motivatiebrief. Vanuit mijn werkervaring op het gebied van P&O kan ik je desgewenst ook coachen bij het voeren van een sollicitatiegesprek. Wat kun je verwachten? Wat zeg je wel en wat juist niet? Maakt het nog uit wat voor kleding je aantrekt? Legio vragen waar ik je bij kan helpen. Soms heb je alleen een klein duwtje in de juiste richting nodig en soms een wat fermere ondersteuning. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met me op. We zetten samen de schouders eronder en BAM!… Scoren die toffe baan!

Iemand ontslaan is nooit leuk…

Jobcoaching zakelijk

Iemand ontslaan is inderdaad nooit leuk. Niet voor jou als ondernemer, maar al helemaal niet voor de medewerker. Of het nu is vanwege een verschil van inzicht over de invulling van de functie of wegens reorganisatie. Iedereen is beter af wanneer de medewerker snel een andere baan vindt waarin hij of zij zich thuis voelt.

Ik kan jouw medewerker helpen bij het (sneller) vinden van die ene passende baan. Tegenwoordig moet je opvallen tussen de vele reacties die er op een vacature komen. Ik begeleid de werkzoekende bij het opstellen van een mooi CV. Het is niet alleen belangrijk dat het CV er goed uitziet, ook een goede opbouw en de juiste ‘tone of voice’ zijn van groot belang. En een krachtige motivatiebrief is natuurlijk ook geen overbodige luxe.

Indien gewenst kan ik de werknemer ook coachen voor het sollicitatiegesprek. Door mijn ruime ervaring op het gebied van P&O (zowel als zelfstandig ondernemer als in loondienst) weet ik wat diegene te wachten staat. Een goede voorbereiding vergroot de kansen aanzienlijk. Uiteindelijk is iedereen gebaat bij een prettig afscheid.

Laten we snel een praatje maken!

Contact