Skip links

Kreitenmolen Vitaal

Eugenie van Roessel, de parkmanager van Kreitenmolen Vitaal, was onlangs op zoek naar een communicatieadviseur. Iemand die de teksten van de nieuwe website nog eens kritisch ‘onder handen’ kon nemen. Die opdracht heb ik met plezier aangepakt! De website staat er nu, maar daar houden mijn werkzaamheden (gelukkig) niet op.

Elke maand verschijnen er drie verse nieuwsberichten op de website. Eugenie geeft mij de input en ik maak er een pakkende tekst van. Vervolgens plaats ik ze voor haar op de website, bespaart haar een hoop werk! Daarnaast weet ze me ook te vinden als er een evenement of bijeenkomst is. Dan is er altijd wel weer een tekst te schrijven of een flyer samen te stellen…

Zo kijkt Eugenie naar onze samenwerking:

“Er wordt vaak geroepen: ‘Hoe moeilijk kan dat nou zijn, even een briefje of een tekstje schrijven?’ Maar het zó schrijven dat het begrijpelijk is voor iedereen, is vele malen moeilijker dan gedacht. Kreitenmolen Vitaal is het overkoepelend orgaan van 65 bedrijven in Udenhout. We liepen met het schrijven van onze teksten vaak vast. Via via ben ik in contact gekomen met Tanja.

Na ons eerste kennismakingsgesprek was er gelijk een klik. Ze heeft een creatief brein en denkt op meteen hardop met ons mee. Inmiddels heeft Tanja de teksten voor onze website herschreven en schrijft ze iedere maand de nieuwsberichten voor onze website. Haar teksten zijn kort en bondig maar raken precies de juiste snaar. Haar creatieve kant heeft ze laten zien bij het maken van een visual/flyer voor een bijeenkomst van onze leden. Wij zijn tevreden!”