Skip links

Het moeilijkste bewaren we tot het laatst…

Over mij

Wie ben ik?

Tanja Schollen-Snijders, getrouwd met Max en moeder van Finn en Raf. Een ‘praatgraag’ (de naam is dus zorgvuldig gekozen ;-)), doorzetter, multitasker en levensgenieter. Ik reis graag, zowel met mijn gezin als met vriendinnen. Met vriendinnen maak ik geregeld stedentrips waarbij New York echt mijn favoriet is. Met het gezin kiezen we steeds vaker voor rondreizen, waarbij ook Amerika de voorkeur geniet (prachtig land!). Je kunt me wakker maken voor… nou, eigenlijk nergens voor. Laat me maar lekker slapen! Verder houd ik van theater, lezen en ik loop met enige regelmaat de Nijmeegse Vierdaagse. Niet omdat ik zo van wandelen houd maar omdat het zo ontzettend gezellig is! Mijn ‘guilty pleasure’? Cola Zero… Ik ben geen koffieleut, zet de zero maar koud.

Wat breng ik mee?

De meeste ervaring heb ik opgedaan toen ik samen met mijn man het taxibedrijf van zijn familie runde. Een 24-uursbranche waar het letterlijk nóóit stilstaat, 100 medewerkers in dienst, twee kleine kinderen thuis en af en toe ook nog tijd kunnen vrijmaken voor sociale contacten. Met de nodige pijn in het hart hebben we na jaren afscheid genomen van de taxibranche en zijn mijn man en ik ieder onze eigen weg gegaan op de arbeidsmarkt. Ik ben mezelf meer gaan richten op het communicatievak waar mijn hart toch wat sneller van ging kloppen. O ja, tussendoor ook nog even Nima-A en Nima-B Corporate Communicatie gedaan om niet alleen uit ervaring maar ook vanuit kennis te kunnen praten.

Op dit moment werk ik parttime op de communicatieafdeling van een gemeente. Ik houd me daar voornamelijk bezig met de digitale communicatie. Superleuk, maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Daarom heb ik besloten om naast mijn toffe baan een aantal dagen voor mezelf te starten. Mijn creativiteit en enthousiasme kent namelijk geen grenzen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als je al een kijkje hebt genomen op mijn website, heb je vast al gelezen dat ik voor tal van zaken inzetbaar ben. Kleine, korte opdrachten of grotere projecten. Misschien wil je alleen advies, maar mogelijk heb je ook uitvoerende taken voor me. Ik draai er mijn hand niet voor om.

Ik ben benieuwd wat ik voor jou en jouw organisatie kan betekenen. Graag kom ik een (vrijblijvend) praatje met je maken. Bel of mail me gerust om een afspraak te maken. Lijkt me leuk!

Laten we snel een praatje maken!

Contact