Skip links

Jouw digitale visitekaartje…

Website

De website is meer extern gericht dan intern. Toch is hij in dit verhaal erg belangrijk. Dit is namelijk het eerste middel waar men terecht komt als men in aanraking komt met je bedrijfsnaam. Als je  uiteindelijk extern wilt winnen, is het belangrijk dat de website vooraf op orde is!

Je website is je digitale visitekaartje. Een goede website is passend bij de identiteit van je organisatie en ligt in lijn met de overige communicatie(middelen). Je wilt met de website de juiste doelgroep aanspreken, je merkwaarde(n) of imago vergroten, informatie verstrekken en waarschijnlijk ook nog in contact komen met (nieuwe) klanten. De teksten kun je aan mij overlaten, maar voor het bouwen of restylen van de website werk ik graag samen met ervaren webbouwers. Natuurlijk denk ik met ze mee als het gaat om het overbrengen van de juiste boodschap en ik ontzorg jou als ondernemer. Want je wordt, indien gewenst, alleen in het traject betrokken op de momenten dat het nodig is.

Ik denk mee over SEO (zoekmachine optimalisatie) en geef advies of SEA (zoekmachine adverteren) voor jouw organisatie interessant is. Samen met de webbouwer kijk ik naar een eenvoudig beheersysteem waardoor de website makkelijk zelf te beheren is. Wil je toch liever alles uit handen geven? Dat kan natuurlijk ook. Ik vertel je graag over de mogelijkheden om het beheer bij mij neer te leggen. Dan ben je in ieder geval verzekerd van een up-to-date website.

Terug naar interne communicatie