Tanja Schollen van Praat communicatie

Beter zichtbaar, meer klanten en je bedrijf laten groeien?

Ik kan je daarbij helpen

Ja, allemaal leuk en aardig, denk je misschien. Maar hoe dan? Want jij ziet door de bomen het bos niet meer en je hoofd loopt over. Je ideeën zijn echt wel tof, maar de uitwerking wil maar niet lukken.

Ik begin met het in kaart brengen van jouw communicatieproject. Waar heb je behoefte aan en hoe kan ik je daarbij helpen? Daarna volgt een helder plan van aanpak. Uiteraard kijk ik samen met je naar het budget en hoe mijn werkzaamheden daar een passend puzzelstukje in kunnen zijn.

 

Projecten door Praat communicatie, Tilburg, Noord-Brabant

projecten

Teksten door Praat communicatie, Tilburg, Noord-Brabant

tekst

Socials door Praat communicatie, Tilburg, Noord-Brabant

socials

Samen maken we van jouw project een succes

Met een helikopterview en uitgebreid netwerk heb ik jouw communicatieproject volledig onder controle. Ik zet de lijnen en opdrachten uit, bewaak deadlines en huisstijl, verzamel offertes en input. Maar bovenal behoud ik te allen tijde het overzicht.

Jij komt in beeld als er keuzes gemaakt moeten worden, waarbij ik van een actieve rol overga in een adviserende rol. Samen maken we van jouw project een succes. Alleen ben je sneller, samen kom je verder.

Ik zie het zitten

Projecten door Praat communicatie, Tilburg, Noord-Brabant

projecten

Teksten door Praat communicatie, Tilburg, Noord-Brabant

tekst

Wil jij creatieve teksten die jouw doelgroep weten te raken?

Een creatieve tekst schrijven die jouw doelgroep begrijpt, aanspreekt en triggert. Rekening houden met vindbaarheid (SEO). De juiste snaar weten te raken. Nadenken over de juiste zinsopbouw, correcte spelling en aandacht hebben voor interpunctie. Dat is allemaal niet zo eenvoudig en eigenlijk ook niet echt jouw ding.

Maar zeg nou eerlijk … Als ik morgen jouw werk moet overnemen, behaal ik dan jouw niveau en lever ik dezelfde kwaliteit en snelheid? Nee toch?! En dat is maar goed ook. Ieder z’n vak.

Copywriting is mijn vak. Ik vertaal jouw boodschap naar heldere en creatieve content die jouw doelgroep begrijpt én aanzet tot actie.

Ik wil dat jij mijn teksten schrijft

Wil je dat jouw socials ook iets opleveren?

Succesvol zijn op social media bereik je niet door zo af en toe een bericht te plaatsen op de momenten dat jij daar tijd, zin of inspiratie voor hebt. De sleutel tot succes op social media is luisteren, betrokkenheid tonen en relaties opbouwen.

Weet je niet waar je moet beginnen of mis je structuur? Geen probleem!
Ik help je met:

  • plan van aanpak
  • creatieve contentcreatie
  • visuals

Wil je zelf de leiding houden of wil je het beheer van je socialmediakanalen volledig uit handen geven? Voor beide opties bied ik oplossingen.

Tell me more

Socials door Praat communicatie, Tilburg, Noord-Brabant

socials