Tanja Schollen van Praat communicatie

Hoe wil jij het aanpakken?

Met mij kun je alle kanten op!

Wil je me inzetten op projectbasis, alleen voor het schrijven van een enkele tekst of wil je voor langere tijd gebruik maken van mijn diensten? Jij beslist wat het best bij jou, jouw organisatie en jouw vraagstuk past.

 

Uurtarief Praat communicatie, Tilburg, Noord-Brabant

uurtarief

Abonnement Praat communicatie, Tilburg, Noord-Brabant

abonnement

Interim Praat communicatie, Tilburg, Noord-Brabant

interim

Inhuur op basis van uurtarief

Wil je incidenteel gebruik maken van mijn diensten of heb je een eenmalige opdracht of project? Dan werk ik op basis van een vast uurtarief. In een overzichtelijk Excel-bestand houd ik nauwkeurig mijn uren bij. Dit overzicht stuur ik met de factuur mee zodat je inzichtelijk hebt hoelang en wanneer ik aan jouw opdracht gewerkt heb.

Ik wil er meer over weten

Uurtarief Praat communicatie, Tilburg, Noord-Brabant

uurtarief

Abonnement bij Praat communicatie, Tilburg, Noord-Brabant

abonnement

Een abonnement: voor als je me regelmatig wilt inschakelen

Heb je wat meer werk te verzetten of komen bepaalde taken vaker terug? Dan is een abonnement interessant voor jou. Het grote voordeel? Je bent verzekerd van een plekje in mijn agenda. Bijkomend voordeel: doordat we gaandeweg een band opbouwen, hebben we binnen de kortste keren aan een half woord genoeg. Dat komt de productiviteit absoluut ten goede.

Mijn inzet, jouw keus

Hoe jij mijn uren inzet, is aan jou. Zo kun je me de ene maand inzetten voor het schrijven van teksten voor de nieuwe website en de volgende maand voor het samenstellen van een nieuwe brochure. Is er een drukke periode in zicht en wil jij jouw team uitbreiden? Dan ga ik aan de slag met een vacaturetekst.

Vertel mij meer over de abonnementen

Jouw communicatieprofessional op interim-basis

Is jouw communicatieafdeling tijdelijk onderbezet of hebben jullie een hele berg werk liggen waar je maar niet overheen kunt kijken? Gaat je communicatietopper met zwangerschapsverlof of is jouw ‘schrijvende rechterhand’ al een tijdje ziek?

Ik kom graag jouw communicatieafdeling tijdelijk, voor een vast aantal uren per week, ondersteunen. Met mijn hands-on mentaliteit help ik om die berg weg te werken. Ik kan prima zelfstandig werken. Maar na een kennismaking en goede rolverdeling vind ik ook mijn weg in een geolied team.

De periode en het aantal uren zijn uiteraard in onderling overleg, net als het uurtarief.

Ja, ik heb je nodig!

Interim Praat communicatie, Tilburg, Noord-Brabant

interim